Evoke i Amstel čuvaju tradiciju i ponos

Početna - Blog - Evoke i Amstel čuvaju tradiciju i ponos

Categories

Latest Posts

Evoke i Amstel čuvaju tradiciju i ponos

  • Autor: Ana Petričić
  • Datum: 21 јула, 2017
  • Kategorija:

Pivo je tradicija, a tradicija je ponos sa kojim se svaka kompanija diči. Imajući u vidu koliko jači pol voli i ceni fudbal i sport uopšte, ekipa iz Amstela je u saradnji sa kompanijama “Evoke” i “Ovation BBDO” došla na ideju da kreira igricu, koja će sve učesnike jačeg pola vratiti u vreme pravog fudbala.

Osetiti se kao dete je važno u svakom životnom dobu, ali kada dođemo u određene godine, to dete u nama se pomalo zaboravi. Imati prilike da se družimo, igramo i vratimo u detinjstvo je veoma važno.

Ovog leta, pokrenute su dve aktivacije , od strane Amstel tima pod imenom „Amstel ekipa“ i „Amstel Games“.

Šta je Amstel ekipa?

Da se ne lažemo, svi smo uvek želeli da napravimo svoj fudbalski tim i zamišljali svoje društvo kao članove istog. Davali smo sebi nazive poznatih fudbalskih igrača i zamišljali da smo upravo osvojili “Ligu šampiona”.

Jeste, to vreme kada smo mogli sebe da zamislimo u ulozi trenera ili igrača je prošlo, ali danas, možemo se makar malo vratiti u to zamišljeno “Ferguson” i “Venger” doba.

Naime, Facebook aplikacija pod imenom „Amstel ekipa“ ima upravo za cilj da nam vrati mladalački duh i vrati nas u detinjstvo. U okviru ove aplikacije imaćete prilike da kreirate fudbalski tim svojih snova, da uključite svoje prijatelje i naravno, isti podelite sa njima.

Ono što „Amstel ekipa“ pruža korisnicima jeste osećaj kreiranja sopstvene ekipe po ugledu na samolepljive sličice iz “Panini” albuma sa fudbalskim igračima.

Dakle, možete biti čak i Maradona sa plavom kosom ili sa brkovima. Na vama i vašoj mašti jeste da kreirate svoj tim i našalite se sa svojim prijateljima.

Ovu zanimljivu igru možete pronaći na Facebook stranici „Amstel ekipa“ , igrati se kao i šerovati sa svojim prijateljima u periodu od 15. jula do 15. avgusta.

Amstel Games

Svaka godina nam donosi nove, blockbuster igrice koje obuzmu čitavu planetu pa i naše najmlađe, samim tim se i mi često nađemo u neprijatnim situacijama, gde ne možemo da prepoznamo polovinu trenutno aktuelnih igara, a još manje da znamo da ih koristimo.

Šta se desilo sa starim dobrim jednostavnim igrama, gde svako može da pobedi i gde svako zna pravila?

Kod nas, ove igre se vraćaju na velika vrata!

Dobro je poznato da Amstel čuva tradiciju svog vrhunskog piva, a BBDO ovation i Evoke ekipa su im pomogli, da na isti način, sačuvaju tradiciju, starih, dobrih drštvenih igara.

Sećate se čuvenog Packman-a kao i igre Ping pong? U periodu od 15. avgusta na Facebook stranici Amstel Games, imaćete prilike da učestvujete u društvenim igrama kao i da se takmičite u istim i osvojite vredne nagrade.

Oni koji imaju mališane, mogu da ih pripreme da neće moći da koriste kompjuter neko vreme, jer se stara škola dobrih igara vratila!

Podeli tekst