Evoke i Libresse formula za samopouzdanje

Početna - Blog - Evoke i Libresse formula za samopouzdanje

Categories

Latest Posts

Evoke i Libresse formula za samopouzdanje

  • Autor: Ana Petričić
  • Datum: мар 21, 2018
  • Kategorija:

Hoćemo da tražimo račun? Da, hajde ti zovi konobara, meni je glupo.

Svaka žena vrlo dobro poznaje ovu situaciju, kao i situacije slične ovim, koje neke od nas ne razumeju, dok neke sa druge strane smatraju potpuno relevantnim.

Biti odvažan je i danas tabu tema za većinu žena. Iako je 21. vek davnih dana pokucao na vrata našeg univerzuma, neki principi se i dalje nisu promenili.

Jedno je sigurno. Svaka žena želi da bude sigurna u sebe. Da šeta ulicom i zrači nekom neverovatnom energijom.

Ono što svaka od nas ne zna, jeste da svaka žena to krije u sebi, a to su odvažnost i samopouzdanje!

Fizička lepota je ostala kao primaran faktor dopadanja u danima iza nas, danas, ono što je važno jeste naša pojava. Svakako, uvek je bilo lakše reći nego učiniti, ali danas postoje mnogi načini koji nam dozvoljavaju da pokažemo svetu, pravu sebe.

Da li biste mogle da zamislite kameru ili fotoaparat i sebe kako pričate o svojoj odvažnosti u istu? Verujem da bi velika većina rekla ne. Ali ukoliko bi vaša prijateljica to uradila, pa prijateljica prijateljice, to bi čak postalo i interesantno, a i naučile bismo nešto novo o samopouzdanju i o tome kako druge dame prikazuju sebe i imaju slobodu za tim.

Ko bolje poznaje žene do kompanija koja proizvodi uloške. Naime, “Libresse” je došao na ideju da kreira aplikaciju, u kojoj će sve dame moći da postave video klip ili fotografiju, koja opisuje njihovu odvažnost i pokazuje njihovo samopouzdanje.

Ideja jeste da upravo ti klipovi i fotografije, motivišu druge, da pronađu tu duboko skrivenu odvažnost u sebi. Ova aktivacija je održana na društvenoj mreži Facebook i trajala je 20 dana.

Ostavila je za sobom puno smeha, straha, ljubavi i što je najvažnije odvažnosti i samopouzdanja. Najuspešnijih 5 dama je svoje vredne Libresse poklone odnelo 12. jula, kada su proglašene kao najoriginalnije na osnovu lajkova i komentara.

Ovo je samo još jedan u nizu projekata koje je development tim kompanije “Evoke” realizovao u saradnji sa kompanijom„Ovation BBDO“.

Ovog puta smo pokazali svoju odvažnost, sledećeg puta, pokazujemo svoje samopouzdanje na još bolji i kreativniji način.

Podeli tekst