Lansiraj se uz pomoć agencije Evoke

Početna - Blog - Lansiraj se uz pomoć agencije Evoke

Categories

Latest Posts

Lansiraj se uz pomoć agencije Evoke

  • Autor: Ana Petričić
  • Datum: мар 21, 2018
  • Kategorija:
Lansiraj se uz pomoć agencije Evoke

Biti deo nekog projekta je uvek bila velika stvar za svakoga od nas. Naravno, kada uz to dolaze i odgovornost, timski rad i duh kao i ljubav prema onome što radimo, to se više ne zovu radionice i projekti, to se zove odrastanje.

Jednog martovskog jutra, dva studenta po profesiji, po životnom pozivu marketar i PR, uz kafu i ambiciju, došli su na ideju da svoje dosadašnje iskustvo i ljubav prema svetu marketinga prenesu i na druge.

Neznajući gde će ih put navesti, za tren oka, bio je aminovan projekat pod nazivom „Student Launch“.

Šta su oni zapravo želeli. Da drugim vršnjacima daju priliku da na vreme krenu da obrazuju sebe i rade na svojim kvalitetima koje su prepoznali u svetu marketinga.

Imajući u vidu činjenicu, kada se u većini firmi pojavite sa CV-om u rukama, pre dobar dan vam traže da imate 30 godina radnog iskustva a 25 godina života, ovo dvoje Evokera , želeli su da sebi i onima koji dele istu ljubav kao i oni, pruže priliku za nečim novim i nečim boljim.

Sadašnjost. Student Launch trenutno broji 32 kreativna člana. Svaki vikend u Startit Centru u Beogradu, vredno rade na sebi i na uspehu svog tima. Uče i razvijaju svoje veštine o marketingu, o nečemu o čemu mislimo da sve znamo, jer smo milenijalci, a to su društvene mreže i kako ih pravilno koristiti ,i o nečemu što se dešava pre svega, a to je javni nastup, rad u timu i taj zloćudni razgovor za posao.

Pored dva mentora Nikole i Ane (po životnom pozivu marketar i PR a po struci studenti) svake radionice, kreativci imaju prilike da čuju realne događaje u svetu marketinga. Naime, predavači koji gostuju na Student Launch-u, svake nedelje, svoja životna i poslovna iskustva dele sa kreativcima u nameri da im pokažu ono što znaju i šta su naučili i ukažu im na greške koje su oni napravali i upozore ih za buduće
projekte i poslove.

Student Launch projekat nije samo sad i trenutno. On je uvek, sve do kad bude bilo kreativaca koji budu želeli da upoznaju sebe u novom svetlu i nauče nešto novo o svojoj struci, primene to u praksi i što je najvažnije, steknu nove poznanike i prijatelje, a nadamo se uskoro i poslovne partnere.

Student Launch projekat u organizaciji Evoke tima traje od 18. juna do 24. septembra ove godine, kada će kreativci svečano dobiti sertifikate, a oni najvredniji, zaslužene prakse u nekoj od kompanija koje su podržale ovaj veliki projekat.

Svako može biti jedan od kreativaca koji čine Student Launch. Pitanje je, da li želite da lansirate svoje ideje i znanja u pravom smeru?

Podeli tekst