Digitalni marketing

Danas, digitalni marketing je bazni činilac svakog marketing miksa. Digitalni marketing za nas nije samo jedna od podusluga koju pružamo kao marketing agencija. Za nas, digitalni marketing je srž delovanja, naša ekspertiza. Za veliki broj klijenata imali smo priliku da kreiramo strategije digitalnog nastupa, kao i da radimo na egzekuciji istih.

Bavimo se marketingom na društvenim mrežama, kreiranjem sadržaja i oglašavanjem na svim digitalnim kanalima, kao i izradom sajtova, mikro sajtova i online prodavnica. Interno smo razvili metodologiju kreiranja marketing kampanja, iz iskustva u praksi, na uzorku od 100 klijenata, pod nazivom SOFIA i istu koristimo u radu sa svakim klijentom. Radujemo se prilici da se upoznamo i sarađujemo!


Strategija digitalnog nastupa

Ukoliko nemamo cilj i jasne korake kako ćemo do istog doći, sve što radimo može biti uzaludno.
Upravo iz tog razloga, kreiranje strategije digitalnog nastupa jeste prvi korak koji treba da napravimo bilo da po prvi put krećemo
u komunikaciju putem digitalnih kanala ili pak želimo da promenimo postojeću.


Marketing na društvenim mrežama

U većini industrija, prisustvo na društvenim mrežama je jedini način da svakodnevno budemo u kontaktu sa krajnjim potrošačima. Bavimo se marketing aktivnostima na svim društvenim mrežama, a najčešće na dve najzastupljenije - Facebook i Instagram. Takođe, od početka 2020. godine, radimo na kreiranju specijalizovanog tima za kreiranje sadržaja za potrebe društvene mreže sa velikim potencijalom - TikTok.

Čačanski chips Slobodan šarenac
Xiaomi Srbija Mi 10 pametni telefon
Go Active Srbija Đak sport trening

Kreiranje sadržaja za sve digitalne kanale

Za potrebe naših klijenata, kao i za partnerske agencije sa kojima sarađujemo, izrađujem tekstualni i multimedijalni sadržaj za sve kanale marketing komunikacije, a u najvećoj meri za digitalne. Kreiramo sadržaj za Vaš sajt, pišemo blog tekstove, slogane, radimo na izradi statičkih i video banera i oglasnih vizuala svih tipova i namena.


Oglašavanje putem svih digitalnih kanala

Bavimo se oglašavanjem putem svih digitalnih kanala. Imamo status zvaničnog Facebook partnera, zahvaljujući saradnji sa kompanijom Httpool. Pored svima poznatih kanala za oglašavanje, društvenih mreža, Google pretraživača i Google mreže sajtova, trudimo se da uvek na kreativan način pronađemo nove načine putem kojih aktivnosti naših klijenata mogu biti vidljivije.


Izrada i vođenje sajtova, mikro sajtova i online prodavnica

Bavimo se izradom prezentacionih sajtova, landing stranica, mikro stranica za određenu aktivnost, pa sve do kompleksnih internet prodavnica i platformi. U saradnji sa partnerskim kompanijama, nastojimo da u projektima na kojima radimo implementiramo gejmifikaciju korisničkog iskustva sa ciljem da osoba koja poseti Vaš sajt bude motivisana da na njega dođe opet u bliskoj budućnosti.

Da li ste

Zainteresovani za saradnju?

Kontaktirajte nas i u roku od 24h će Vas kontaktirati neko od naših kolega. Radujemo se Vašem upitu!

Uspešno ste poslali poruku.