Dizajn

Ponosni smo na činjenicu da u našem timu i u okviru naše mreže saradnika imamo veliki broj talentovanih grafičkih, brend i web dizajnera. Za potrebe klijenata radili smo na izradi svih tipova grafičkih rešenja, svih formata i primena. Takođe, od ranih početaka, učestovali smo u kreiranju vizuelnih identiteta brendova iz različitih industrija.

Kao sastavnu poduslugu u okviru usluge izrade sajtova, ali i kao uslugu za sebe, pružamo usluge dizajna web sajtova, internet prodavnica, kao i svih materijala koji se koriste za online komunikaciju - vizuali za društvene mreže, oglasi i baneri.


Grafički dizajn

Izrađujemo kreativna rešenja i pripreme za štampu za sve tipove reklamnih materijala, POS materijala, spoljnog i unutrašnjeg obeležavanja. Takođe, bavimo se izradom kreativnih rešenja za ambalaže proizvoda iz svih industrija. Imali smo priliku da kreiramo rešenja za sve namene, od biznis kartice, pa do brendiranja voznih parkova određenih kompanija.


Brend dizajn

Razvijaću ovu uslugu s godinama, kreirali smo jedinstveni sistem izrade vizuelnog identiteta u trajanju od 6 nedelja. Čvrsto verujemo u to da je vizuelni identitet nešto što ostavlja prvi utisak kada se upoznajte sa nekom kompanijom ili brendom, pa samim tim nastojimo da kreiramo rešenje koje će biti dugoročno i primenljivo u svim tipovima komunikacije.


Web dizajn

Web dizajn je sastavna podusluga u okviru usluge izrade sajtova, ali je takođe i usluga za sebe, u zavisnosti od potreba klijenta. Pružamo usluge dizajna web sajtova, internet prodavnica, kao i svih materijala koji se koriste za online komunikaciju - vizuali za društvene mreže, oglasi i baneri.

Da li ste

Zainteresovani za saradnju?

Kontaktirajte nas i u roku od 24h će Vas kontaktirati neko od naših kolega. Radujemo se Vašem upitu!

Uspešno ste poslali poruku.