Edukacije

Od osnivanja agencije težimo da budemo aktivan učesnik marketing i IT zajednice u Srbiji i da konstantno naše znanje i iskustvo delimo sa drugima. Naše kolege su imale priliku da održe veliki broj predavanja, radionica, učestvuju na panel diskusijama i ostalim edukativnim događajima na velikom broj fakulteta u Srbiji, kao i na mnogim relevantnim lokacijama koje okupljaju zajednicu i podstiču deljenje znanja. Posebno smo ponosni na naš samostalni edukativni projekat, Student Launch, koji je do sada pomogao da više od 50 studenata pronađe svoj karijerni put.Predavanja

Imali smo priliku da znanje prenosimo na fakultetima Univerziteta u Beogradu - Ekonomski, Poljoprivredni, ETF, FON, privatnim obrazovnim ustanovama - MEF fakultet i Univerzitet Singidunum, na događajima mnogih networking i nevladninih organizacija. Predavanja mahom obrađuju teme primene digitalnih kanala u marketing komunikaciji, preduzetništva i grafičkog dizajna.

Nikola Vuković Agencija Evoke predavanje Digitalni marketing Fakultet organizacionih nauka FON Univerzitet u Beogradu
Nikola Vuković Agencija Evoke radionica Digitalni marketing Startit centar BeogradRadionice

Student Launch, program edukativnih radionica za studente i mlade marketare, do sada je pomogao da više od 50 studenata pronađe prvi posao ili praksu. Kroz naš program edukativnih radionica, takođe imamo priliku da konstantno u agenciji sarađujemo sa kvalitetnim i talentovanim osobama. Pored gore pomenutih radionica, imali smo prilike da kao gosti realizujemo razne radionice u domenu digitalnog marketinga.


Edukacije održane od strane članova Evoke tima

Izdvajamo vam neke od obrazovnih institucija i događaja na kojima smo do sada imali prilike da realizujemo edukativna predavanja i radionice.

Student Launch Evoke Agencija logo
Ekonomski Fakultet EKOF Univerzitet u Beograd logo
Fakultet Organizacionih Nauka FON Univerzitet u Beograd logo
Poljoprivredni fakultet Univerzitet u Beograd logo
Fakultet za menadžment, ekonomiju i finansije MEF logo
Disrupt HR Belgrade logo
Startit Centar Beograd logo
Startit Centar Šabac logo
Startit Centar Inđija logo
Unija Srednjoškolaca Srbije logo
Konferencija EDU izazov (Pančevo)
Sport Business Day logo
Konferencija studenata ekonomije logo
GIZ logo
Da li ste

Zainteresovani za saradnju?

Kontaktirajte nas i u roku od 24h će Vas kontaktirati neko od naših kolega. Radujemo se Vašem upitu!

Uspešno ste poslali poruku.