Konsalting

Težimo modelu saradnje u kojoj smo mi deo Vašeg tima. Želimo da razumemo celokupno poslovanje i strategiju Vaše kompanije. Bilo da ste mali biznis bez marketing eksperata u timu ili kompanija sa posvećenim marketing odeljenjem, objektivan i kvalitetan savet je uvek dobrodošao.

Oslanjajući se na dugoročnu praksu i rezultate, naš tim iskusnih stručnjaka je u svakom momentu spreman da učestvuje u kreiranju i determinisanju najefikasnijih digitalnih rešenja i strateških pravaca.Individualni konsalting

Najefikasniji model rada u okviru koga zajedničkim snagama definišemo marketing strategiju sa ciljem dolaska do ostvaranja poslovnih ciljeva. Možemo raditi na celokupnoj marketing strategiji, strategiji nastupa putem digitalnih kanala ili pak kreiranju planova sa ciljem postizanja nekih kratkoročnijih ciljeva.Grupni konsalting

Konsalting sesije za više pojedinaca ili određeni tim u okviru jedne kompanije samoj sesiji dodaje interaktivni karakter. Možemo pomoći marketing timu određene kompanije da se osposobi za interno vođenje marketing aktivnosti ili pak zajedničkim snagama kreirati strategiju koju će realizovati već postojeći interni tim.


Naš tim konsultanata

Na određeni upit klijenta, na realizaciji može raditi jedan ili više konsultanata iz naše agencije ili pak iz naše mreže saradnika. Naš tim se sastoji od osoba sa iskustvom u svojoj oblasti koje kao prvog dana sa strašću i posvećenošću pristupaju svakom novom projektu.

Aleksandar Goračinov
Pozicioniranje proizvoda i distribucija

Ivana Kaljević
Marketing strategija

Nikola Vuković
Strategija digitalnog nastupa

Da li ste

Zainteresovani za saradnju?

Kontaktirajte nas i u roku od 24h će Vas kontaktirati neko od naših kolega. Radujemo se Vašem upitu!

Uspešno ste poslali poruku.