Novogodišnje odluke i poziv na kafu

Početna - Blog - Novogodišnje odluke i poziv na kafu

Categories

Latest Posts

Novogodišnje odluke i poziv na kafu

  • Autor: Nikola Vuković
  • Datum: дец 19, 2018
  • Kategorija:

Sreda, 19. decembar 2018. godine, 22 minuta pre ponoći. Ostavljam sve otvorene tabove, započete e-mail poruke i na tren fokus prebacim na novogodišnju rasvetu koja svetluca oko mene i trudi se da izmami moju pažnju. 

Shvatio sam da je došlo vreme da zaista razmislim o tome kako je protekla 2018. godina, šta smo uradili što nije trebalo, šta nismo uradili, a želeli smo. Misli me vode ka sastavljanju novogodišnjih želja i odluka. Isključujem analitike, excel tabele, izveštaje, cifre i fokusim se na ono što je zaista važno. 

Hajde da se vratimo dve godine unazad, u ovaj konkretan momenat, isti datum, isto vreme. Sedeli smo u kancelariji od 20m2, na skoro pa kancelarijskim stolicama i pričali o tome šta nas očekuje. To je bio svega 10. mesec postojanja agencije Evoke i pred nama su bile velike odluke, novogodišnje, ali i višegodišnje. To je bio ključak trenutak u daljem razvoju naše bajke. 

Agencija Evoke, danas iza sebe ima saradnje sa preko 70 kompanija/organizacija. Kada bi me neko pitao da u 3 sekunde opišem čime se bavimo, rekao bih “Mi pričamo priče. Pričamo priče brendova na internetu”. Ono što je sigurno, svi vole priče. Svi vole dobre priče!

Naša priča nije priča o startapu, niti o biznisu. Nije priča o preduzetništvu, o kapitalu, o kancelarijskoj stolici. Evoke je priča o ljubavi. O ljubavi između kolega, saradnika, poslovnih partnera, Photoshoop programa i dizajnerskog miša, šolje i aparata za kafu, našeg psa i njegovog lazy baga.

Možemo biti još 100 puta uspešniji, ali na kraju dana mora postojati neko “zašto?” iza svega toga, neki poriv, motivacija, razlog da ustaneš iz kreveta i kreneš na posao.

Naš odgovor je ljubav i jedina novogodišnja odluka koju imamo jeste da to nikada ne zaboravimo!

Svako ko deli naše vrednosti, uvek će nam biti drag gost, saradnik, klijent. S tim u vidu, svakog petka u januaru 2019. godine, u periodu od 17h do 21h, otvorićemo naša vrata za nove prijatelje, za nove saradnike i klijente. Posete možete potvrditi u slobodnoj formi slanjem e-mail poruke na office@evoke.rs uz subject “Ljubav”.

Srećni praznici! 

Share